lewocz Napisano 23 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 Chcę kupić zapasowy hak do ramy jak w tytule. Zakup w firmowym sklepie wraz z przesyłką to około 180 zł. Poszukiwania tańszej opcji wykazały zamienniki. Jak sądzicie - czy te haki na zdjęciu poniżej są takie same ( nie chodzi o kolor oczywiście ) W innym ułożeniu są ale nie znalazłem więcej zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 23 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 (edytowane) Gdybyś miał zdjęcia zrobione z tej istotnej perspektywy można byłoby gdybać. Edytowane 23 Lutego 2023 przez Dokumosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 23 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 Najprościej wymontować hak z roweru, wybrać się do dobrego rowerowego/przejrzeć katalogi w sieci i dopasować. Albo wrzucić je na forum Bo czasem różnice są minimalne - czyli na przykład to wycięcie widoczne na srebrnym może być zupełnie innego kształtu w czarnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 23 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 (edytowane) No właśnie nie bardzo mi się chce stąd pytanie. Tak na mój gust to bardzo podobne są. Czarny to "oryginał" będę miał niedługo srebrny. Zamówiłem bo on kosztuje nie 130 tylko 25 zł. Edytowane 23 Lutego 2023 przez lewocz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 23 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 Prawdopodobnie tańszy zamiennik wysokiej jakości kupisz u blackbirda. https://www.facebook.com/profile.php?id=100063570069428 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 23 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 Ciągle bez wyjęcia z ramy nie dowiesz się czy jest prawidłowy Jak już wspomniałem - bardzo podobnych haków może być kilka modeli. Różnice są czasem minimalne, i nie pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 23 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 No to mając do wybory demontaż oryginału i sprawdzenie zamiennika VS kupowanie u niemców za 180 zł to chyba wybiorę pierwszą opcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 23 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 Taki hak na ali za kilkanaście pln się kupi. Kupowałem tam nawet haki proprietary (stosowane wyłącznie przez jedną markę) do ram canyona pod TA poniżej 50pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 23 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 Aliexpresu unikam jak ognia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 23 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 Czasem to ostateczność Naprawdę, niektóre niedostępne części można tam kupić. Ja haków Canyona nie kojarzę, w Rzeszowie zbyt egzotyczna marka albo gdzie indziej serwisowali. Ale do różnych marek są pasujące zamienniki i nie trzeba bulić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 23 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 Faktycznie kilka razy musiałem tam kupować, ale to tylko w ostateczności. Co do tego haka...Spencer robi dużo haków, zamówiłem już i z tego co pogrzebałem po necie powinien podejść. Wprawdzie jest srebrny i nie tak piękny jak Canyona...ale przeżyję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kettler Napisano 23 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 A próbowałeś skontaktować się z serwisem Canyona w Polsce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 23 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 No pewnie...wysłali mi linka - 180 z wysyłką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 23 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 @lewocz uderz go https://www.facebook.com/profile.php?id=100063570069428 Dorabia haki do różnych maszyn. Sporo ma gotowych więc może być to jakaś opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 23 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 11 godzin temu, lewocz napisał: Aliexpresu unikam jak ognia Rozumiem. Nie namawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi