piotrekek Napisano 22 Lutego 2023 Napisano 22 Lutego 2023 Siema. Jaki w końcu ma być klucz do centerlocka? Tarczę w kole z przodu dokręciłem kluczem do kaset (zestaw z lidla/szału nie ma ) ale z tyłu to mi nie dostaje do tarczy Trochę zgłupiałem... Co mam zamówić ? Cytuj
Mihau_ Napisano 22 Lutego 2023 Napisano 22 Lutego 2023 (edytowane) Jak się uda wyjmij endcap Jak się nie uda to załatw inny klucz A najlepiej to wymień nakrętki na "duży centerlock" Edytowane 22 Lutego 2023 przez Mihau_ 1 Cytuj
MikeSkywalker Napisano 23 Lutego 2023 Napisano 23 Lutego 2023 Nieźle ktoś zaszalał. Do piast ze sztywnymi osiami są inne nakrętki Wspomniane duże - pod klucz do HT2. Pozostaje szukać odpowiedniego klucza, dobierałbym organoleptycznie gdzieś lokalnie. No chyba że uda się wyjąć endcapa - tę czarną tulejkę, to problemu nie będzie. Cytuj
piotrekek Napisano 2 Marca 2023 Autor Napisano 2 Marca 2023 https://allegro.pl/oferta/klucz-do-kaset-topeak-freewheel-remover-11547892550 Ten klucz załatwił sprawę. Cytuj
MikeSkywalker Napisano 3 Marca 2023 Napisano 3 Marca 2023 Dobrze że piszesz, może przyda się potomnym. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi