piotrekek Napisano 22 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2023 Siema. Jaki w końcu ma być klucz do centerlocka? Tarczę w kole z przodu dokręciłem kluczem do kaset (zestaw z lidla/szału nie ma ) ale z tyłu to mi nie dostaje do tarczy Trochę zgłupiałem... Co mam zamówić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 22 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2023 (edytowane) Jak się uda wyjmij endcap Jak się nie uda to załatw inny klucz A najlepiej to wymień nakrętki na "duży centerlock" Edytowane 22 Lutego 2023 przez Mihau_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 23 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 Nieźle ktoś zaszalał. Do piast ze sztywnymi osiami są inne nakrętki Wspomniane duże - pod klucz do HT2. Pozostaje szukać odpowiedniego klucza, dobierałbym organoleptycznie gdzieś lokalnie. No chyba że uda się wyjąć endcapa - tę czarną tulejkę, to problemu nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekek Napisano 2 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2023 https://allegro.pl/oferta/klucz-do-kaset-topeak-freewheel-remover-11547892550 Ten klucz załatwił sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 3 Marca 2023 Udostępnij Napisano 3 Marca 2023 Dobrze że piszesz, może przyda się potomnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi