Thomass13 Napisano 21 Lutego 2023 Napisano 21 Lutego 2023 Witam czy ktoś używa tych ciuchów, kasków itp. rzeczy z tej firmy? Jak ogólnie wrażenia z ich asortymentu odzieżowego podczas użytkowania. Cytuj
Mihau_ Napisano 21 Lutego 2023 Napisano 21 Lutego 2023 Ogólnie jest spoko, jeśli dodasz kryterium ceny to już bardzo dobrze Miałem kiedyś też kask od nich, corsa light i to już był absolutny sztos za 220 złotych Przesyłki z hiszpanii ale realizacja szybsza niż z niektórych PL sklepów😂 1 Cytuj
Thomass13 Napisano 21 Lutego 2023 Autor Napisano 21 Lutego 2023 (edytowane) Czyli firma z Hiszpanii a jak wygląda sprawa co do zakupu i samej płatności? W sumie w naszym języku widziałem ich stronę jak kliknąłem na reklamę. Widziałem że tak mają fajne kaski. A dokładnie ten o którym piszesz. Edytowane 21 Lutego 2023 przez Thomass13 Cytuj
Mihau_ Napisano 21 Lutego 2023 Napisano 21 Lutego 2023 (edytowane) Stronę akurat ogarnęli. W momencie jak zdobywali popularność w tym kraju to zaraz po wejściu byłeś bombardowany wielkimi, czerwonymi banerami WYPRZEDAŻ i zegarem odliczającym czas do końca promocji. Oczywiście te ich "promocje" są wieczne i te 257,64 to regularna cena tego kasku także nie trzeba się spieszyć. Na duży plus możliwość personalizacji niektórych akcesoriów Ja płaciłem kredytówką, bez problemów, wysyłka dpd Edytowane 21 Lutego 2023 przez Mihau_ Cytuj
Greg1 Napisano 22 Lutego 2023 Napisano 22 Lutego 2023 Ja myślałem, że to francuska firma 🤔. A kask corsa light ma wagę nie do pobicia i też się na niego od dłuższego czasu czaję Cytuj
345872 Napisano 5 Sierpnia 2024 Napisano 5 Sierpnia 2024 (edytowane) Ekoi - zamawiałem u nich ostatnio koszulki, wrażenia takie dosc ambiwaletnie. Produkt może minimalnie tańszy niż u konkurencji w tej samej klasie jakościowej, sama jakość ok, ale mocno zaniżona rozmiarówka, może nawet o 2 numery. Czyli zamiast L trzeba brać XXL. To już jest trochę dziwne Towar przyszedł z Francji, dostawa trwa długo. W sprawie wymiany złego rozmiaru można sobie wysłać mejla, ale brak reakcji, dopiero trzeba dzwonić. Całość akcji, czyli zamówienie, zwrot i dostawa nowego rozmiaru trwała ponad miesiąc. Dostarczają nie tam gdzie chcesz, tylko gdzie im wygodnie, do najbliższego punktu UPS.. Jeden raz można wymienić gratis (czyli przesyłka w obie strony na ich koszt), druga wymiana (jeśli rozmiar dalej nie pasuje) to już wysyłka do nich na koszt zamawiającego. Można całkiem zrezygnować z zamówienia, ale nie wiadomo jak oni to wtedy rozliczą. Odejmują 10 EUR kosztów manipulacyjnych, ale po jakim kursie i ile to wyjdzie dokładnie w PLN? Więc ogólnie może i fajnie, ale tyle typowo francuskiego zamieszania, ze 2. raz sie nie skuszę. Strona www częściowo po polsku a częściowo po francusku. Ceny częściowo w PLN, a częściowo w EUR, do tego ciagle jakieś promocje, rabaty, ale nie wiadomo jak oni je rozliczają. Kreatywny chaos, french style. 🙂 Edytowane 5 Sierpnia 2024 przez 345872 ort Cytuj
rowerowe_lowe Napisano 5 Sierpnia 2024 Napisano 5 Sierpnia 2024 Ekoi to marka z Francji założona przez Jean Christophe’ra Rattela we Francji w 2001 roku. Jean Christopher Rattel jest związany ze światem kolarskim od ponad 30 lat: początkowo pracował dla marki MBK, następnie był szefem marki VETTA (kaski, liczniki, siodełka, okulary), aż wreszcie stworzył markę EKOI. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi