szymon43 Napisano 19 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2023 Jakie polecacie pedały, które będą wykorzystywane w jeździe mtb. Nie chce bawić się w spd Zastanawiałem się nad dmr v12, ale są dla mnie za drogie. Najważniejsza jest dla mnie mnie przyczepność do buta i zabezpieczone przed zalaniem wytrzymałe łożyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 19 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2023 A może Platformy Shimano PD-GR500. Ja tam sobie chwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 19 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 19 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2023 MZYRH MZ926 - na maszynach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi