maksxx Napisano 18 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 Witam,mam problem z regulacją odbicia,z tego co wiem pokrętło powinno mieć kilka klików a u mnie tylko delikatnie rusza się na boki.Co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 18 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 Mam ten sam amortyzator ale pod koło 26 cali. To małe pokretełko czerwone trzeba troszke mocniejsza siła porzekrecic musi działać Jak by był problem dalek spróbuj moze wyciagnąc i poruszac dajac w to miejsce imbusa ale o takiej samej srednicy jak tam masz i pokręcić. Poza tym po zakupie tego amora tez i o nie działało na poczatku jak chciałem z duzym oporem sie ruszało. Co zrobiłem jak widzę że cos nie tak. Serwis zero amortyzatora i lżej mi się teraz kręci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi