Dominik__ Napisano 18 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 Szybkie pytanie, planuje kupić rower Kross level 3.0 rama 19" koła 29". Czy ktoś ma taki rower i czy ktoś montował fotelik hamax siesta na takiej ramie? W sklepie nie byli pewni czy nie będzie obcierać o koło. Wiem że można dokupić dodatkowy pałąk ale czy to się sprawdzi? Szukam kogoś kto już to przetestował albo wie że będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek.B Napisano 18 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 Najlepiej kub sieste od razu z podwyższanymi prętami. Jest chyba o 10 zł droższa i nie powinno być problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominik__ Napisano 18 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 Ja mam już fotelik sieste ze standardowym prętem. I chciałem spytać czy ktoś to ma zamontowane i potwierdzi na 100% że jest ok, czy nawet z podwyższonym prętem. Nie chcę kupić roweru, dodatkowego pręta i okaże się że nie będę mógł jeździć z dzieckiem :l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi