darx999 Napisano 18 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 Witam, jak w temacie, który rower MTB wybrać? Przy obecnym kursie Radon kosztuję ok 4600zł a Flite to wydatek ok 5200zł Czy jest coś na rynku lepszego w tej pólce cenowej? Zależy mi na obu sztywnych osiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 18 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 Zdecydowanie Radon, ze względu na powietrznego RockShoxa. To co Ci zostanie możesz przeznaczyć na upgrade hamulców, choć MT410 nie są wcale złe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darx999 Napisano 19 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2023 @MikeSkywalker dzięki za opinię, mam obecnie Unibike i powiem szczerze, że skłaniałem sie od początku do Radona, ale zawsze lepiej wysłuchać bardziej doświadczonych użytkowników tego forum Tak więc, zamówiłem Radona, dość duży przeskok z mojego Vipera z 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 19 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2023 Viper jeszcze na v-brake Ja go już nie pamiętam, zacząłem pracować u dystrybutora Unibike od 2018. Ale z hamulców w Raidonie powinieneś być aż nadto zadowolony. Z widelca też - choć to podstawowa, to jednak bardziej sprawdzona konstrukcja, serwis RockShoxa też łatwiej znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi