Szymo95 Napisano 17 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2023 Witam Zwracam się do Was z pytaniem o to który rower z wybranych przeze mnie będzie odpowiedni do dostaw jedzenia - Kross Hexagon Boost 1.0 -Kross Evado Hybrid 1.0 - Pozycja ze strony Energy Bike : https://energy-bike.pl/produkt/ebike-48v-1000w-rower-elektryczny-bateria-15ah696wh-samsung/ Taka półka cenowa mnie interesuje, nic powyżej... Więcej ciekawych ofert nie znalazłem ( aczkolwiek jestem totalnym laikiem i chce się zdać na bardziej doświadczonych użytkowników) Ewentualnie rower jeszcze miałby być wykorzystywany do rekreacyjnych przejazdów po mieście/leśnych czy polnych ścieżkach ( w żadnym wypadku do jazdy po wzniesieniach, górach). Jak w przypadku wymienionych pozycji byłoby pózniej ze znalezieniem części ? (głównie chodzi o zastępczy akumulator, naczytałem się że Krossy to jednorazówki ze względu na brak dostępności komponentów co mnie trochę odrzuca Z góry dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kettler Napisano 18 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 Popatrz na stronę Ecobike no i Decathlon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi