AdrianoPL83 Napisano 16 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2023 Witam. Posiadam rower z napędem 2x9 alivio/acera, szukam klamkomanetek hydraulicznych do roweru z prostą kierownicą. Są w ogóle takie bo nigdzie nie mogę znaleźć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 16 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2023 Klamki kupujesz/montujesz odrębnie nie bacząc na manetki, jeśliś posiadasz zintegrowane "klamkomanetki'' mechanico puertorico to musisz zanabyć odrebnie na obejmy manetkos i klamkos. Vamos Pozdrow'eros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 17 Lutego 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Lutego 2023 Nowych już od dawna nie kupisz, tylko używki, np: https://www.olx.pl/d/oferta/klamkomanetki-shimano-xtr-3x9-st-m965-hydrauliczne-CID767-IDLo3xN.html Ale lepiej przejść na osobne manetki i klamki hamulcowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianoPL83 Napisano 17 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2023 Właśnie mam osobno manetki i hamulce a chciałbym klamkomanetki. Nie mogłem nigdzie znaleźć, nie dziwne skoro już ich nie produkują, trudno. Dziękuje za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi