Skocz do zawartości
  • 0

Rowerowy świeżak

Pytanie

Gość Future
Napisano

Witam wszystkich, stanąłem przed pewnym problemem. Otóż jestem totalnym amatorem jeśli chodzi o jazdę rowerem, jeżdżę bardzo rzadko ale postanowiłem w tym roku to zmienić. Nie chcę jednak od razu inwestować w drogi rower bo chciałbym poznać trochę temat i ten rok przejeździć na budżetowym sprzęcie. Mam w garażu dwa rowery górskie , obydwa około dziesięcioletnie tanie modele. Jeden i drugi ma amortyzator z przodu i przerzutki shimano. Jeden większy, bardziej pod mój rozmiar ma ciężką ramę stalową, natomiast drugi jest lżejszy bo aluminiowy ale jest też mniejszy. Chciałbym wybrać z nich jeden, doprowadzić go do stanu używalności i przez ten rok nabić trochę kilometrów. Szukam rady który wybrać? Lepiej jeździć na ciężkim rowerze czy na odrobinę zbyt małym? Nie wiem czy jest na to jednoznaczna odpowiedź ale zawsze warto spytać o zdanie doświadczonych ludzi. Dzięki za ewentualne rady i pozdrawiam:) 

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Odpowiedz na pytanie...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...