wujek2381 Napisano 15 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 Dzień dobry Witam wszystkich na forum. Potrzebuję opinii , porady na temat roweru do szybkiej jazdy po mieście. Moje typy to Marin Presidio 3 lub Cube Hyde Race. Warunek to pasek napędowy i dość wąskie opony. Obecnie mam Lazaro crossowy na Alivio na którym całkiem dobrze mi sie jeździ ale chciałbym cos innego może lepszego . Chętnie zapoznam się z Waszymi opiniami na ten temat , albo innymi propozycjami. Czy warto dołożyć do piasty Alfine czy Nexus wystarczy i na jakie parametry lub komponenty roweru zwrócić uwagę ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szy Napisano 15 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 (edytowane) Słówko sprzed roku już zaraz dwóch lat: Szy. Edytowane 15 Lutego 2023 przez szy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateacer Napisano 16 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2023 Ostatnio ktoś tutaj wrzucał takiego marina: https://sprint-rowery.pl/rower-fitness-marin-presidio-3-2023 wygląda całkiem nieźle (mimo, że fanem marinów nie jestem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi