piotrekek Napisano 15 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 Siema. Czy na gwint nakrętki centerlock dać troszkę smaru np.Shimano Anti Seize ? Czy to nie ma sensu ? Mam nowe koła od Daveo i chcę już założyć nowe tracze bo sezon się zbliża, stąd moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 15 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 Nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 15 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 Nie zawadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 15 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 Nie ma sensu. Chyba że to stalowa, najniższy model, te ciężko odkręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 16 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2023 Ja tam daje, bo nie zaszkodzi. Kiedyś przypadkiem kupiłem pół kilo Muc-Off Anti Seize Copper za 10 zł więc dodaje na większość gwintów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelW84 Napisano 16 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2023 Ja bym smarna delikatnie. Tego nie odkręca się co roku więc po co ryzykować i siłować się później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Semtex Napisano 16 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2023 Nigdy nie smaruję, ale zawsze dokręcam na podany moment, nigdy nie miałem problemu z odkręceniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi