kyloziom Napisano 12 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2023 Cześć Poszukuje informacji gdzie mogę naleźć podkładki crush washer 13mm pod śrubę na dole goleni. Na allegro i sklepach internetowych znalazłem jedynie 8mm. Czy jest możliwość aby zamienić je na zwykłe podkładki plastikowe? Gdzieś znalazłem za 8zł, ale wysyła 45zł więc średni interes. Oraz wiadomo USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 12 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2023 Takie? https://bikecenter.pl/p52256,fox-racing-36-40-float-quetsch-uszczelka-plastikowa-13mm.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 13 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2023 Tak właśnie takie. Ale ciekawi mnie czy można je zastąpić zwykłymi plastikowymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 13 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2023 (edytowane) Zwykły plastik raczej po prostu pęknie przy zgniataniu. A one mają się spłaszczyć, a nie pęknąć. Ale jak masz coś odpowiadającego wymiarem, to jak dla mnie nic nie stoi na przeszkodzie, by spróbować. Edytowane 13 Lutego 2023 przez TheJW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemokolarz Napisano 13 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2023 Nie znam się na materiałach, ale może jakieś tworzywo z drukarki 3D byłoby odpowiednio elastyczne. Sam drukowałem kilka narzędzi i akcesoriów do roweru, ale to jest z PLA i jest dość kruche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi