BoNaParter Napisano 12 Lutego 2023 Napisano 12 Lutego 2023 Cześć, poleci ktoś może opony do kół 26 cali, które są możliwie jak największe ? Mam na myśli to żeby zwiększyły średnice kół i nadrobiły różnice w wielkości koła 26c a na przykład 28c Pozdrawiam Cytuj
Mod Team sznib Napisano 12 Lutego 2023 Mod Team Napisano 12 Lutego 2023 Conti Trail king 2.4. Największe jakie miałem i musiałem aż zdemontować mini błotniczek z amortyzatora, bo włoski opony o niego haczyły. 1 Cytuj
sky87 Napisano 12 Lutego 2023 Napisano 12 Lutego 2023 https://allegrolokalnie.pl/oferta/opona-26x30-cyt-ebike-dh Tylko to jest potężny kawał gumy, kolega ma z przodu pod Marcokiem 888 i jest na styk Cytuj
WaGiant Napisano 12 Lutego 2023 Napisano 12 Lutego 2023 A może napisz po co , dlaczego chcesz montować takie opony ? Może się okazać że bazujesz na jakichś błędnych założeniach . Osobiście nie wyobrażam sobie jakie korzyści to ma przynieść . Gdybyś pisał o szerokości opony to bym zrozumiał , ale tobie chodzi o obwód . Tak ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi