BoNaParter Napisano 12 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2023 Cześć, poleci ktoś może opony do kół 26 cali, które są możliwie jak największe ? Mam na myśli to żeby zwiększyły średnice kół i nadrobiły różnice w wielkości koła 26c a na przykład 28c Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 12 Lutego 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Lutego 2023 Conti Trail king 2.4. Największe jakie miałem i musiałem aż zdemontować mini błotniczek z amortyzatora, bo włoski opony o niego haczyły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sky87 Napisano 12 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2023 https://allegrolokalnie.pl/oferta/opona-26x30-cyt-ebike-dh Tylko to jest potężny kawał gumy, kolega ma z przodu pod Marcokiem 888 i jest na styk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 12 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2023 A może napisz po co , dlaczego chcesz montować takie opony ? Może się okazać że bazujesz na jakichś błędnych założeniach . Osobiście nie wyobrażam sobie jakie korzyści to ma przynieść . Gdybyś pisał o szerokości opony to bym zrozumiał , ale tobie chodzi o obwód . Tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi