jacek_1981 Napisano 12 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2023 Witam Od jakiegoś czasu przymierzam sie do zakupu roweru typu fitness. Mam 183 wzrostu i 80 kg wagi, rower bedzie służył w 99% do jazdy po asfalcie, płaskim terenie oraz przebiegach rzędu do 100km. Przejrzałem dziesiatki ofert i sie juz zakreciłem. Może pomożecie w wyborze. Wczesiej użytkowałem mtb KTM Chicago. Nie ukrywam iż bacznie przygladam sie na Treka FX3 2023. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 12 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2023 Pewien jesteś, że chcesz napęd 1x? Fitness to jednak rower stricte na asfalt a jeśli dodatkowo masz w okolicy płaskie tereny to korba 2x z ciaśniej zestopniowaną kasetą będzie bardziej optymalnym wyjściem. Popatrz na cube sl road pro, meridę speeder 300, marina fairfax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi