Sear14 Napisano 11 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 Hej, od jakiegoś czasu planuje przejażdżki z psem. Mój futrzak jest średnich/małych wymiarów (ok. 8 kg) i do tej pory fajnie gonił za rowerem, ale mam problem z dojazdem do tras gdzie czuje się pewnie żeby go puścić lub przypiąć na smyczy do roweru. Na ten moment wyglądało to tak, że jechałem samochodem do polnej drogi i tam się dopiero pakowałem na rower. Od dłuższego czasu zastanawiam się czy nie spróbować plecaka/torby na rower dla psa, przyczepka raczej odpada. Zależy mi na tym żeby było mu w miarę komfortowo. Ma ktoś z was doświadczenie w tym temacie? Byłbym też wdzięczny za polecenie sprzętu do jazdy z psem, tzn. jakichś fajnych smyczy/szelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 11 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 A serio: jakiś większy koszyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Semtex Napisano 11 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 Znam ludzi, którzy swojego pieseła w takim plecaku wożą, noszą, towarzyszy im w wielu wyprawach i pies i właściciele zadowoleni, to nie nie jest model, którego oni używają, ale wrzucam link poglądowy: https://www.amazon.pl/szczeniaków-oddychająca-transportowa-akcesoria-samochodu/dp/B09DPZH9B8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 11 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 (edytowane) Żona ma w rowerze zamontowane takie coś. https://www.zooplus.pl/shop/psy/smycz_obroza_dla_psa/smycz_do_roweru/140209?variantid=140209.0&abd=true&gclid=EAIaIQobChMI0_7xifKN_QIVaQCiAx0n4wFiEAQYASABEgJPVvD_BwE Tylko moje futrzaste są wielkimi bydlakami i tylko to się sprawdza. Edytowane 11 Lutego 2023 przez pecio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi