spidelli Napisano 10 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2023 (edytowane) Cześć, temat nie do końca nierowerowy ale jednak dotyczy telefonu. Czasami wożę w zapasie taki młotkofon Kruger&Matz Iron2 (z nostalgii za Samsungiem Solidem B2710). Żeby telefon był czymś więcej niż tylko latarką albo powerbankiem, muszę do niego od czasu do czasu wrzucić kartę sim a producent wymyślił, że trzeba w tym celu odkręcić tylną pokrywę, którą trzymają 4 śrubki. Któregoś razu przy dokręcaniu ukręciłem taką g.wnolitową śrubkę. Na portalu aukcyjnym śrubek z rozbiórki brak, muszę szukać wśród zwykłych śrubek. Nie wiem nawet, co wpisać w szukajkę. Może ktoś podpowie po wyglądzie: Edytowane 10 Lutego 2023 przez spidelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 11 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 Napisz mi w poniedziałek ok. 10:00 wiadomość. Mam w robocie pojemnik z pierdyliardem różnych śrubek z demontażu sprzętu komputerowego itp., może znajdę coś pasującego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 11 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 Tak myślałem, że coś z komputerowych albo jakiejś drobnej elektroniki. Poza tym Chińczyki trochę tych padłofonów nastrugali pod różnymi "markami" ale jak na złość nic nie widzę podobnego... Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi