tomstar Napisano 10 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2023 Wymontowałem stare stery. Wybiłem miski. Rama na górze i na dole ma 34mm. Rura sterowa ma 28,6mm. Potrzebuje wszystko nowe, miski i resztę sterów. Nie umiem wybrać odpowiednich. Pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 10 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2023 Wpisujesz w wyszukiwarkę "Stery EC34/EC34" i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomstar Napisano 10 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2023 (edytowane) Jeżeli dobrze patrze to chyba takie będą ok https://www.rowertour.com/p/181854/accent-hst-air-stery-ahead-1-18-czarne Drugie pytanie. Jak wciskam miski w rame to na sucho czy trzeba czymś je posmarować? Edytowane 10 Lutego 2023 przez tomstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KurczakNorris Napisano 10 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2023 Ja, druciarskim sposobem bez prasy, smaruję trochę gniazda w ramie jakimś zielonym ŁT, a potem delikatnie i równo wklepuję miski młotkiem przez drewnianą podkładkę. Robiłem tak kilka razy, zawsze z dobrym efektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomstar Napisano 11 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 Dziękuję. Myślę, że wykorzystam gwintowaną szpilkę z podkładkami i śrubami i spokojnie wcisnę miski na miejsce. Będę to robić pierwszy raz, więc wolę uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi