lukkrzywy Napisano 7 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 Mam już kolejny przypadek gdzie nie mogę zidentyfikować zestawów do serwisu. Teraz Reba RL a wcześniej damper monarcha RL i za każdym razem po skorzystaniu z Trailhead brak informacji na ich temat. Na zasadzie ustalenia, z którego to rocznika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 A mniej więcej który rocznik? Od 2012 do 2016 (wersje A1-A3) są praktycznie takie same. Od 2017 jest trochę więcej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 Cytat Od 2017 jest trochę więcej zabawy. Zabawy z szukaniem zestawów serwisowych, czy zabawy z rozbiórką np. dampera? Pytam bo akurat mam Monarcha RL, który jest do rozbiórki, a wcześniej nie miałem jeszcze okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 W rebach od 2017 zaczęto stosować kurzówki flangless (bez kołnierza) ale nie we wszystkich do tego były 3 kompletnie różniące się modele w zależności od zakresu skoku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter614 Napisano 10 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2023 W dniu 8.02.2023 o 22:17, Brombosz napisał: Zabawy z szukaniem zestawów serwisowych, czy zabawy z rozbiórką np. dampera? Pytam bo akurat mam Monarcha RL, który jest do rozbiórki, a wcześniej nie miałem jeszcze okazji. Nic skomplikowanego zestaw serwisowy uzależniony jest od daty produkcji dmapera ale są prawie takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 10 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2023 Skomplikowania się nie obawiam. Bardziej tego, że tam rysa jakaś jest i nowe uszczelnienia niewiele dadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter614 Napisano 11 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 Trzeba rozebrać tak się nie dowiesz Sam serwis jest dość prosty i nie ma jakiś niespodzianek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi