shaddow1162 Napisano 7 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 witam, myślałem nad kupnem bmxa i chciałem się zapytać czy w przedziale 600-800 zł mogę znaleźć coś w miarę sensownego na początek(chodzi oczywiście o używane). służyłby mi głównie do jeżdżenia z kolegami po ulicach(na skateparki raczej nie widzi mi się póki co wjeżdżać), no i wiadomo żeby porobić jakieś podstawowe tricki takie jak np. bunnyhop, czy bary. waga: 58 kg wzrost: 171 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 7 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 Odpaliłem oeliks, oznaczyłem miasto poszukiwań, Płock i wyskoczył mi pierwszy lepszy kasztan. Lataj z kolegami. https://www.olx.pl/d/oferta/bmx-academy-aspire-2014-CID767-IDQOAdk.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 7 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 Przy takim wzroście dwa razy przemyśl czy nie poszukać jakiegoś streeta, choćby 24". Owszem, nie da się na tym robić tylu tricków co na mniejszym (albo jest trudniej/inaczej) ale po mieście jeździ się lepiej. Taki NS Holy 24 ze sztywnym widelcem kosztuje podobnie jak używany BMX. A dwa - to jednak drogie hobby, i jak się wkręcisz szybko zacznie się szukanie lepiej lżej itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi