schneider Napisano 6 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2023 Lecę 20 września do 10 pażdziernika do Zanzibaru, chcę zjechać wyspy Zanzibar i Pemba, oraz lądem Dar es Salaam do Tanga. 3 razy prom. Rower (trajka pozioma HP Scorpion) chcę zabrać samolotem. Bilety na samolot kosztują teraz ok 2.500 zł.z Katowic. Czy ktoś dołączy do emeryta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 7 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 Już lecę. A tak poważnie to raczej marne szanse że znajdziesz tu towarzysza/kę, prędzęj na zanzi w barze lub starsze panie/panowie.pl. 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schneider Napisano 7 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 Masz rację, to nie jest forum na taką wyprawę. Tutaj panoszą się same gołowąsy i gołodupce Twojego formatu. Albo nie mają urlopu, albo pieniędzy, albo jednego i drugiego. Jeżdżą dookoła komina i mażą o wycieczkach zagranicznych. Mam już jednego chętnego z Berlina, ale szukam jeszcze kogoś z Polski. Dla Twojej informacji, na Zanzibarze nie ma żadnego baru, są tylko restauracje, ale dzięki za mądrą radę, chociaż zbędną. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 7 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 Jak nie ma baru to wymaZuję swoją kandydaturę. Nie stać mnie na restauracje, zostaję przy swoim kominie i polskich górach 😄. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 7 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 22 minuty temu, schneider napisał: Tutaj panoszą się same gołowąsy i gołodupce O hesus, jaki wąsaty i ogaciony się znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 7 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 31 minut temu, schneider napisał: Tutaj panoszą się same gołowąsy i gołodupce .Albo nie mają urlopu, albo pieniędzy, albo jednego i drugiego. Jeżdżą dookoła komina i mażą o wycieczkach zagranicznych. Mam już jednego chętnego z Berlina, ale szukam jeszcze kogoś z Polski. A nie myślałeś żeby, jeszcze przed wyjazdem, przeznaczyć część swojej wielkiej fortuny na zakup słownika ortograficznego, a urlop, zamiast na jazdę na trzykołowym rowerku wykorzystać na lekturę tegoż i przyswajanie zasad gramatyki i poprawnej pisowni ? 😆 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 7 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 Zjedz kawałek serniczka 😁 I poszukaj głębiej Pozdrow'er 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 7 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 8 godzin temu, schneider napisał: Albo nie mają urlopu, albo pieniędzy, albo jednego i drugiego To jakby o mnie 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi