Kettler Napisano 5 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2023 Cześć Postanowiłem sprawdzić i przesmarować przednią piastę w Scott. Piasta na łożyskach kulkowych sygnowana ich marką. W związku z tym mam pytanie jakiego narzędzia potrzebuje aby skontrować konus i nakrętkę ? Konus jest mocno schowany w kołnierzu na którym jest umieszczona tarcza hamulca i nawet kluczem do konusów Shimano nie sięgam . Załączam zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raven82 Napisano 5 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2023 odkręć z drugiej strony? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kettler Napisano 5 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2023 Wielkie dzięki 👍zmyliła mnie uszczelka, która jest z drugiej stron i zasłania całego konusa… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi