ChuChu Napisano 5 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2023 Hej, Czy macie jakieś sprawdzone, dobre linki hamulcowe? Dotychczas używałem nierdzewnych Shimano i Jagwire, ale zastanawiam się, czy są jakieś lepsze alternatywy. Tych ze wszelkimi powłokami raczej nie biorę pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2023 Tu pytanie o to czy są lepsze szlify czy gorsze, na przerzutkowych nie ma co oszczędzać imho. Niro-glide nie miałem, ale ponoc spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrismel Napisano 5 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2023 Nie odczułem praktycznie żadnej różnicy pomiędzy podstawowymi Shimano a topowymi Jagwire. Dużo lepszy efekt dają porządne klocki i różnicę w cenie warto przeznaczyć właśnie na nie. Podobno nieźle sprawdzają się też pancerze bezkompresyjne ale tego rozwiązania nie testowałem osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi