AdamRowerzysta Napisano 4 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 Witam, szukam roweru którym w sezonie będę robił od 500-800 KM. Sam lub rodziną miasto ścieżki rowerowe plus las. Myślałem o Krossie Hexagon 5.0. Jakie jest Wasze zdanie? co możecie polecić w tym budżecie. Dziękuję za poświęcony czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 5 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2023 Co znaczy "las"? Bo może ci mtb wcale niepotrzebne i wystarczy cross Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamRowerzysta Napisano 5 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2023 Dziękuję za wiadomość. Las, mam na myśli drogi w lesie, podjazdy, mniejsze górki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 6 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2023 @AdamRowerzysta Znalezione dziś na Pepperze https://immotion.pl/rowery-gorskie/2172-rower-gorski-marin-eldrige-grade-1-2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamRowerzysta Napisano 19 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2023 Dziękuję za wiadomość. Zawiedziony postawą forumowiczów udałem się po poradę do kilku sklepów. Rower kupiony. Temat nożna zamknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi