WojciechO. Napisano 4 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 Witam. Mam do sprzedania mojego kochanego i zaskakująco dobrego bajka, lepiej nim mi się jeździło niż nowym Spectralem, a wybiera lepiej niż Meta, ale ta jest szybsza... Ale z czego toto się składa... Rama 2020 czyli już wzmocniona rozmiar L. Jak to dartmoor lakier w wielu miejscach pooklejany ale w większości i tak ma rysy otarcia od wożenia w bagażniku itp. No na wystawie nie stał, tylko łotał po kamieniach i korzeniach(nie latam dropie z maks wysokości kolan, ale dywany kamerdolców i korzeni to mnie na cieszyły jak 4-latka kałuża.) ogólnie to gleb zaliczyłem 4, zazwyczaj na prostym i w miarę równym:/ Zawias: Lyrik 27,5 na obecne to Ultimate bo RC3 170mm i podjezdza sie tym dobrze. Na tyle Monarch RC3 Napęd: Korba Deore M627 z zębatką NW Deckass 30z (pedały trzeba będzie dokupić) Kaseta M7000 11-46 stan dobry, Manetka M8000 wypas z instant relase. Przerzutka RD-M5100 co daje nam możliwość szybkiej zmiany na kasetę 11-51 Łańcuch ma ze 200-300km łapie sie w normach i mam ze 3 zapasy. Koła: Standartowe Dartmoorowskie na obręczach Tomcat, tylnia miała wgniotkę i była wyprostowana, trzyma ciśnienia na tubeless Opony: tubeles mleko Trezado DHF 3ct EXO przód Dissector 3CT EXO tył stan pozwalający na najeżdżenie jeszcze dużo. Heble: NOWE: Mające około 70km SRAM GUIDE T 4 tłoczki tarcze pływające SNAIL(kopie Clarksa, mam już w 3cim bajku i bardzo polecam kawał tarczy jak z motocykla) Sztyca sztywna alu NIE DROPPER Ale co do tego możemy się dogadać Siodełko ProX Uran Kokpit to Dartmoor Betle i Tornado Hi oraz gripy Dartmoora(te by można już wymienić) Wiosną zawieszenie przeszło pełen serwis tzw 200h w Bikegaraż oraz wymienili wszystkie łożyska na nowe(cóż źle założyłem uszczelkę podczas smarowania jesienią:/ i jedno się zapiekło) Mam do niego zapasowy hak przerzutki i zapewne jeszcze coś znajdę to dopiszę. Ogólnie starałem się dbać, moim zdaniem długo nie będzie wymagał wkładu finansowego. Z żalem muszę się rozstać choć jak Primal zostanie na zawsze w mej pamięci... Ride Your Way to bardzo pasujące do niego hasło i będzie mi tego napisu brakować. Potrafi wspaniale pokonywać trudny teren. Nie wiem co więcej tu napisać Piszcie dzwońcie chętnie odpowiem na pytania. Odbiór tylko osobisty, może być u mnie może w Krakowie, Wadowicach... Tel. 694;2-3-1/3-31 Zerknijcie na resztę wystawionych gratów może coś podejdzie. Pozdrawiam. Lets Rock! https://www.olx.pl/d/oferta/dartmoor-blackbird-jak-pro-27-5-l-2020-lyrik-CID767-IDQpRlr.html?bs=olx_pro_listing Cena 7900 z dropperem Koryak 170mm 7500 bez droppera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 19 Lipca 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Lipca 2023 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi