macca Napisano 4 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 Dzień dobry Panowie prosze o radę, czy te koła z linków będą pasować bez problemu do mojego roweru? https://www.rowertour.com/p/56964/mavic-a-319-kolo-tylne-28-cross-trekking-v-brake-shimano-deore-czarne https://www.rowertour.com/p/56958/mavic-a-319-kolo-przednie-28-z-pradnica-6v3w-v-brake-shimano-dh-3n72-czarne mój rower: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macca Napisano 4 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 (edytowane) Hey Panowie, podpowie ktoś znający się na rzeczy czy te koła będzie można założyć bez problemu do tego leciwego herkulesa? dzięki 👍 Edytowane 4 Lutego 2023 przez macca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 4 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 Będzie dobrze. Możesz kupować. Swoją drogą niezły Hercules. Napęd Deore, heble Magury... Ta cena jest aktualna? Kupi się w tych czasach taki rower za 3,8k? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macca Napisano 4 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 dziekuje za odpowiedź super to zaraz zamawiam, wiesz, nie wiem, magury zmieniłem na v-brake, bo noga jestem w te odpowietrzania itd, oddałem do serwisu, serwisant też poległ to sprzedalem, już bym go zmienił ale kurczę tyle nakombinowałem się żeby był mega wygodny, i tak jest,wymienione sporo rzeczy, siodełko,mostek wyższy i kilka dupereli, zamykam oczy zanim sie zorientuje 30km za plecami, a jak oglądałem to kolorystycznie są ładniejsze, ale osprzęt nazwyklejszy wrzucają raczej, jeszcze raz dziękuję za odpowiedź 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 4 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 Zorientuj się bo coś mi się wydaje ( mogę się mylić), że ten sklep miał średnie opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macca Napisano 4 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 ok, zaraz zerknę, dziękuję za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi