dirto Napisano 3 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2023 witam kupiłem taki jeden z tańszych napinaków https://www.rowerowaholandia.pl/p72990-napinacz-lancucha-ssp-12-1 i pytanie miał go ktoś? sprawdzi sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 3 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2023 Skoro już kupiłeś, to zamontuj i sprawdź. Więcej sensu miałoby pytać o to przed zakupem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 3 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2023 a jakaś przerzutka która spełniłaby to samo zadanie kosztowałaby 1/3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 3 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2023 Nie do końca, w przerzutce nie można zastosować szerszego, singlowego łańcucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 3 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2023 Czy ja wiem czy 6rzędowy turnej nie przyjąłby 1rzędowego łańcucha (nie próbowałem)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_288 Napisano 3 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2023 za te pieniądze wolałbym kupić łańcuch halflink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 3 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2023 Córka ma taki w swoim singlu (kupiliśmy stary rower MTB przerobiony na singla do dojazdów do szkoły) - używa już ponad dwa lata, bez problemów, ale mi się nie podoba, że to trochę słychać. Łańcuch ma jakiś potężny - taki niesymetryczny jednobiegowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirto Napisano 4 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 miałem przerzutkę,co sekundę łańcuch spada, cokolwiek robiłem nic to nie dało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_288 Napisano 4 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 zapewne nie była dobrze ustawiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirto Napisano 5 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2023 była 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi