ChuChu Napisano 2 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 Godzinę temu, abdesign napisał: Dlatego jem jak kolega @KNKSwyłącznie piguły Tak jeszcze zapytam: u Ciebie wszyscy rowerowi, że stolik ma takie ozdoby? Nawiązując do poprzedniego tematu: żona Ci pozwala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 2 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 Jak był jakiś srogi trip, to wiadomix, że jem obiad, kolację, lubię się napchać. Ale jak klasyczne walone kilka razy w tygodniu 50-70km pod wieczór, to moje ulubione jedzenie to... jabłuszko. W brzuszku coś tam jest, nie burczy, kalorii w nim tyle, że organizm musi więcej zużyć, żeby je spalić, niż ono w sobie zawiera... Elegancko po takim pysznym żarciu chudnę po zimie. A teraz idę po nachosy, dip i piwko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 2 godziny temu, KNKS napisał: A jak po tym chińskim jedzeniu z mocą ? Jest noga ? Urywasz kolegów ? Sam kiedyś eksperymentowałem z "chińskim" żarciem. Próbowałem na dłuższe trasy zabierać sajgonki, ale niestety na kieszonkach powstawały okropne tłuste plamy... ehhh... Z zupą PHO miałem podobnie. Od gorącą pokurczyły się bidony a makaron ryżowy zapychał ustnik... jak żyć... Ale to miało byc po powrocie. Przed rowerem na śniadanie dobra jest jajecznica. Z minimum 4 jajek z kiełbasą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 2 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 47 minut temu, ChuChu napisał: Nawiązując do poprzedniego tematu: żona Ci pozwala? Znaczy czy żona mi pozwala jeść "piguły"? Normalne mi pozwala, gripex i witaminę C też mogę Stolik ma 4 przegródki, nic nikomu do mojej. Ale serio to tak, u mnie wszyscy rowerowi. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 2 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 Jak wracam "z roweru" to wchodzę i moja kobieta już czeka z obiadem. Do wanny mam nalaną wodę. Na stole czeka drugi telefon , naładowany. Do tego piwo, właśnie otwarte, albo wino z zapasu. Kapcie stoją tuż za wycieraczką. Z reguły kobieta zdejmuje mi buty. Ona robi to wszystko żebym po jedzeniu mógł usiąść i poczytać forum, bo mówiłem jej że gwoździem programu są bzdetne tematy z którymi trzeba się koniecznie zapoznać. 3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 2 Lutego 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi