Gość Napisano 2 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 Chodzi o obiad, kolacje lub coś pośredniego. Gotujecie sami, każecie ugotować, zamawiacie coś typu pizza czy idziecie gdzieś do restauracji czy baru / pubu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 2 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 Cytat każecie ugotować 🤣 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 2 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 Ja zawsze po rowerze jem przegrzebki z kawiorem, ale wyłącznie tym z jesiotra syberyjskiego łowionego gołymi rękami przez zauralską dziewicę. Ale wiem też na przykład, że "karasie jedzo guwno". 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 2 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 Here we go again... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 2 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 (edytowane) Jaj trening był dobry, to określenie "jem wszystko" jest chyba najodpowiedniejsze. Po prostu atakuję lodówkę i robię sobie mix, tak aby minimum 1000 kalorii znalazło się na talerzu. A tak na serio jak muszę szybko uzupełnić deficyt kaloryczny, to płatki owsiane lekko rozmoczone w gorącym mleku do blendera, za nimi lecą orzechy jakieś, owoce jakie znajdę w zamrażarce (jeżyny, truskawki), dwie łyżki masła orzechowego, dwie łyżki miodu i mielę to razem. 0,7 litra takiego czegoś daje naprawdę dobrego kopa. Lepsze niż te Huel i temu podobne wynalazki. Edytowane 2 Lutego 2023 przez rambolbambol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 2 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 @rambolbambol daj spokój, to zwykły troll jest. Moderacja uciszyła go na tydzień i teraz musi nadrobić... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 2 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 Ja czasami po powrocie z roweru jem śniadanie 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 2 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 (edytowane) Dwie garście BCAA popijam 0,5 litra Vitargo 🤪 Edytowane 2 Lutego 2023 przez KNKS 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 2 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 Cytat Najważniejsze jest, aby dostarczyć sobie dużej ilości węglowodanów, aby uzupełnić zapasy glikogenu, oraz wystarczającej ilości białek, aby rozpocząć odbudowę mięśni. i tyle. Co za różnica czy jem w knajpie czy żona mi kurczaka poda a ja ryż ugotuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 2 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 Ja jem bułkę z bananem, staroświeckie małyszowe dietetyczne danie, popijam wodą z kałuży. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 Idę spać, bo czemu to wszystko ma służyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 43 minuty temu, TheJW napisał: @rambolbambol daj spokój, to zwykły troll jest. Moderacja uciszyła go na tydzień i teraz musi nadrobić... A ty kto jesteś? Fajnie się obraża ludzi anonimowo i w kilku na jednego? Jakie to typowo polskie 17 minut temu, abdesign napisał: i tyle. Co za różnica czy jem w knajpie czy żona mi kurczaka poda a ja ryż ugotuje? Cenowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek595 Napisano 2 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 Jak jestem w Polsce to po treningu zawsze jemy ziemniaki z pokrzywą 😅 a na słowackiej wsi tylko knedliki 😅 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 2 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 22 minuty temu, abdesign napisał: i tyle. Co za różnica czy jem w knajpie czy żona mi kurczaka poda a ja ryż ugotuje? Żona Cię może otruć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 2 Lutego 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 2 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 (edytowane) @Thomlodz A ty ? Czym posilasz się po treningu ? Opowiedz o tym, może nauczymy się czegoś nowego. Niech zgadnę... Każesz sobie podaś coś z KFC albo McD ☠️ Edytowane 2 Lutego 2023 przez KNKS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 Chińskie jedzenie - bardzo dobry stosunek ilości do ceny Albo coś z marketu https://www.carrefour.pl/dania-gotowe-i-przystawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 2 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 @Thomlodz Ty czerpiesz jakąś przyjemność z tego Trollowania? Myślisz że ktoś bierze te tematy na poważnie? A może szukasz zemsty, w iście szkolnym stylu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 2 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 (edytowane) 17 minut temu, Thomlodz napisał: Chińskie jedzenie - bardzo dobry stosunek ilości do ceny Albo coś z marketu https://www.carrefour.pl/dania-gotowe-i-przystawki A jak po tym chińskim jedzeniu z mocą ? Jest noga ? Urywasz kolegów ? Sam kiedyś eksperymentowałem z "chińskim" żarciem. Próbowałem na dłuższe trasy zabierać sajgonki, ale niestety na kieszonkach powstawały okropne tłuste plamy... ehhh... Z zupą PHO miałem podobnie. Od gorącą pokurczyły się bidony a makaron ryżowy zapychał ustnik... jak żyć... Edytowane 2 Lutego 2023 przez KNKS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 2 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 Byłem na Narodowym na jakimś Expo rowerowym. Czesław Lang opowiadał że pili surowe jajko z bidonu. Skoro działało podczas jazdy, to po jeździe też powinno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 2 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 1 godzinę temu, ChuChu napisał: Żona Cię może otruć. Dlatego jem jak kolega @KNKSwyłącznie piguły 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkxtr Napisano 2 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 (edytowane) 3 godziny temu, TheJW napisał: Ale wiem też na przykład, że "karasie jedzo guwno". 3 godziny temu, Thomlodz napisał: Gotujecie sami, każecie ugotować, zamawiacie coś typu pizza czy idziecie gdzieś do restauracji czy baru / pubu? Jak akurat jest moja Dziewczyna, to każę jej ugotować. W innym przypadku jestem zmuszony iść do restauracji. Koło mnie w Konstancinie jest taka fajna knajpa - Zalewajka. Z reguły zamawiam tam "szpadę mięs" (golonka, karkówka, kartacze, kiełbasa, etc.), ale jeszcze nigdy nie udało mi się jej zjeść. Jako, że trening mam 5x w tygodniu to kelnerzy mnie już znają i ostatnio jeden sprzedał mi cynk. Gdy ostatnio oddawałem niezjedzoną część, jeden z nich pochylił się i wspomniał, że wieczorami mają imprezy i taki posiłek najlepiej je się z doskoku przy wódeczce. Rzeczywiście, można na parkiecie nogami pomachać i robi się drugi trening. Edytowane 2 Lutego 2023 przez Punkxtr 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 2 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 17 minut temu, abdesign napisał: Dlatego jem jak kolega @KNKSwyłącznie piguły Narkoman i sterydziarz! @Punkxtr aż mi się przypomniał artykuł, który czytałem miesiąc temu. Szukałem recenzji zegarka Garmin. Autor napisał że jedną z wad jest brak płatności NFC. Autor miał taki zwyczaj, że po treningu zachodził do piekarni. No i w komentarzach się zaczęło. Jedna osoba była nawet na tyle odważna, że po pierwsze stwierdziła że jak się idzie po bułke po treningu, to to nie jest trening. A po drugie, że jak się wychodzi z takiego założenia, to się pewnie żre hamburgery i inne Fast Foody, a biega tylko żeby nie mieć wyrzutów sumienia. Także zapytam: jak Ty w ogóle możesz jeść po treningu? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 2 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 Punkxtr - możesz te mięsiwa po prostu zsunąć ze szpady , mi też brakowało gardła żeby dobre szaszłyki opędzlować i taka zdolna koleżanka znała sposób na to danie 😀😀 pica w Konstancinie w lodziarni, albo wątróbko sałata w papierni , albo zimna kola w Bielawie(kawałek Konstancina, a nie Sudety), lub przedojrzały ananas na bazarze, miasto konsumpcji… nawet frytki na wylocie. Dobrze tam jest po prostu , nawet tężnie potężnie!!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 2 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 Przypomniał mi się ten prosty, przesłodki posiłek o każdej porze dnia. https://youtu.be/w_f0WrvTIk8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi