ArtGD Napisano 3 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2023 Chwilę się pougina i jest dużo lepiej, a potem znów robi się tępy - ten amor to jakiś ciężki przypadek Obstawiam, że albo smar/olej gdzieś się nie rozprowadza jak trzeba, albo coś jest nie tak z tłumikiem. Tłumik sprawdzałeś tak jak pisał Dokumosa, tj. w pozycji pionowej (jak w czasie jazdy)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trapczyk. Napisano 3 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2023 Tak, tłumik sprawdzałem i działa dobrze. Nie wiem, może ja jestem jakiś lewy w serwisie. Spróbuję wysłać go w przyszłości do serwisu, może oni go lepiej przebadają. Póki co pojeżdżę na takim, może się coś poprawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 3 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2023 Koszt transportu przewyższy wartość produktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trapczyk. Napisano 3 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2023 Bez przesady... a serwis mam dosłownie pod domem. W każdym bądź razie dziękuję wszystkim za wszelakie wskazówki i pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trapczyk. Napisano 3 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2023 (edytowane) Aktualizacja: Udało się naprawić. Wysmarowałem dół górnych lag i uszczelki niemiłosierną (znacznie większą niż na filmach czy też wcześniej) ilością smaru, złożyłem i pomogło. Amorek działa szybko i przyjemnie Edytowane 3 Lutego 2023 przez Trapczyk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 5 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2023 Kolego jeśli masz XCR-a to na dzień dobry zmień ślizgi na takie co są w Raidon/Epixon. Terz masz plastik z tulejką u góry co powoduje duże mulenie amortyzatora podczas pracy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 12 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2023 Mogę potwierdzić, że wymiana ślizgów ogarnia temat. W amorku córki nowe ślizgi, uszczelki kurzowe i olejowe oraz optymalizacja samych sprężyn sprawiły, że amortyzator zaczął współpracować z jeźdźcem o niskiej wadze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi