TheJW Napisano 1 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2023 Pewnie ktoś go kupił, miał podobne wątpliwości co Ty, ustalił, że to lewizna i opchnął kolejnemu naiwnemu... Cóż - przynajmniej masz nauczkę na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 1 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2023 Ciekawe czy to podchodzi pod handel podróbkami Swoją drogą, ciekawe czy ktoś kupił to celowo na handel, czy się nadział. Jeżeli to drugie, to jak naiwnym trzeba być, żeby wierzyc że Pan Azjata sprzedaje pełnoprawmy produkt za pół ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 1 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2023 3 godziny temu, PenigroX napisał: Dobra Olx ma to w dupie tak jak myślałem trudno się mówi. A tak na poważnie coś prócz szybszego rozciągania i ewentualnie pękania mi grozi w przypadku użycia tego? Czy raczej nie mam co się martwić że moje zębatki zostaną zjechane podczas 1 jazdy? A teraz wyobraź sobie, że nędzną podróbę łańcucha urywasz na stromym podjeździe i wybijasz sobie dwa czy trzy zęby. Nie zębami kasety się martw a własnymi. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luker7 Napisano 1 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2023 (edytowane) apropo podrób Shimano. Zobaczcie jaka specjalizowana sprzedaż. https://allegro.pl/uzytkownik/albercikxxl Tylko bloki niebieskie jakby oryginalne. Nie jestem pewien również bloków mtb. Edytowane 1 Lutego 2023 przez luker7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 1 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2023 3 godziny temu, PenigroX napisał: Dobra Olx ma to w dupie tak jak myślałem trudno się mówi. A tak na poważnie coś prócz szybszego rozciągania i ewentualnie pękania mi grozi w przypadku użycia tego? Czy raczej nie mam co się martwić że moje zębatki zostaną zjechane podczas 1 jazdy? Stawiałbym na szybsze wyciagnięcie I niszczenie kasety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 1 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2023 @cervandes pięknie to ująłeś... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi