Kamil68 Napisano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2023 (edytowane) Cześć Po wy czyszczenie i na smarowaniu łańcucha pojawiły się trzaski choćby takie „Strzelanie Piaskiem" wie ktoś czego może być tygo przyczyną? Edytowane 30 Stycznia 2023 przez Kamil68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 30 Stycznia 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2023 Najprawdopodobniej niedokładnego wyczyszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2023 Czasem po intensywnym "szejkowaniu" łańcuch potrzebuje dłuższej chwili żeby smar/olej dotarł tam gdzie powinien. W tym czasie, kiedy jeszcze pracuje "na sucho", może wydawać różne, niestandardowe dżwięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2023 @KNKS w takim przypadku łańcuch nie chrzęści. Opis autora sugeruje że jest po prostu niedokładnie umyty. Z zewnątrz wydaje się czysty, a w środku nadal siedzi masa syfu. Wbree pozorom, dokładne wypłukanie łańcucha to dużo roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 30 Stycznia 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2023 3 godziny temu, Kamil68 napisał: Po wy czyszczenie i na smarowaniu Po czym??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2023 Czy tać nie u miesz @sznib? Jest źle, a będzie tylko gorzej... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 31 Stycznia 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2023 Tak się zastanawiam czy to może jakaś pisemna forma jąkania się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil68 Napisano 31 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2023 Autokorekta mi to tak poprawiła i nie zauważyłem tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil68 Napisano 31 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2023 I nie wiem co to za moda do przyklejanie się do każdego błędu jak wiadomo chyba o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 31 Stycznia 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2023 Chodzi o to że na forum używamy poprawnego języka polskiego, a nie go kaleczymy. I nie ma co zwalać na autokorektę, bo wypada przeczytać post, zanim się go zatwierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil68 Napisano 31 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2023 (edytowane) Mam jeszcze takie małe pytanie Czy ten środek do czyszczenia łańcucha co jest na zdjęciu poniżej mógł wyżreć lakier w rowerze? Bo mogło parę kropelkę z łańcucha nakapać na ramę i teraz nie jestem pewny czy miałem taki wyżarty lakier więc wolę się zapytać Edytowane 31 Stycznia 2023 przez Kamil68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 1 Lutego 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lutego 2023 Żartujesz chyba, bo to łańcuch obił rurkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi