MaciakPlock Napisano 30 Stycznia 2023 Napisano 30 Stycznia 2023 Siema. Z góry przepraszam jeśli wybrałem zły dział, ale nie wiedziałem gdzie dać ten post. Szukam trenażera, aktualnie jeżdżę na rowerku eliptycznym leżącym, który chce sprzedać i kupić trenażer gdyż kolarka już czeka. Niestety zupełnie jestem zielony w tym temacie, nie mam pojęcia co kupić. Widzialem jeden film który doradza zdecydowanie celowanie w najtańsze rozwiązania ze względu na chociaż by brak koła zamachowego. Celuje w coś używanego z OLX, co możecie polecić? Przedział cenowy ich jest ogromny, chwilę patrzyłem na elite rampa, to, jeden kosztuje 600 złotych a na innym ogłoszeniu dwa razy tyle, stąd mam mętlik.
pinok Napisano 30 Stycznia 2023 Napisano 30 Stycznia 2023 Koniecznie szukaj "interaktywnego" czyli takiego który sam zmienia obciążenie na polecenie komputera/tabletu/smartfona. Chyba najtaniej można znaleźć Tacx Flow Smart, miałem kilka lat i polecam na początek.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.