MaciakPlock Napisano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2023 Siema. Z góry przepraszam jeśli wybrałem zły dział, ale nie wiedziałem gdzie dać ten post. Szukam trenażera, aktualnie jeżdżę na rowerku eliptycznym leżącym, który chce sprzedać i kupić trenażer gdyż kolarka już czeka. Niestety zupełnie jestem zielony w tym temacie, nie mam pojęcia co kupić. Widzialem jeden film który doradza zdecydowanie celowanie w najtańsze rozwiązania ze względu na chociaż by brak koła zamachowego. Celuje w coś używanego z OLX, co możecie polecić? Przedział cenowy ich jest ogromny, chwilę patrzyłem na elite rampa, to, jeden kosztuje 600 złotych a na innym ogłoszeniu dwa razy tyle, stąd mam mętlik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal2008 Napisano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2023 (edytowane) Elite Novo Force Edytowane 30 Stycznia 2023 przez Michal2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinok Napisano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2023 Koniecznie szukaj "interaktywnego" czyli takiego który sam zmienia obciążenie na polecenie komputera/tabletu/smartfona. Chyba najtaniej można znaleźć Tacx Flow Smart, miałem kilka lat i polecam na początek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi