Boski86 Napisano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2023 Witam, orientuje sie ktoś jaki rozmiar mają śrubki mocujące dolną obudowę manetki? Chodzi o te małe śrubki, bodajże 3 sztuki, niestety jedną zgubiłem w garażu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2023 Nie prościej rozkręcić i zmierzyć? Z tego co pamiętam z innych modeli, to te małe wkręcane w metal, to chyba M2.5. Długości nie znam, bo się różnią pewnie między modelami. Dodatkowo, nie jest to normalna śruba, bo pod łbem ma kołnierz. Ja wymieniałem na standardowe, ale trzeba o tym wiedzieć. Były też wkręcane w plastik wkręty. Kiedyś szukałem żeby kupić i raczej mała szansa że znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi