AdrianoPL83 Napisano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2023 (edytowane) Pozwolę sobie zabrać głos odnośnie wewnętrznych gripów. Osobiście polecam sqlab, chyba mój najlepszy dodatek jaki kupiłem do roweru typu fitness. Namiastka chwytu baranka, chwyt pomiędzy kciukiem a palcem wskazującym, dla mnie rewelacja. Dodatkowym plusem jest możliwość użycia hamulca nie odrywając dłoni od chwytu co w przypadku zwykłych rogów, chociażby tych co kolega pokazał w poście wcześniej jest niemożliwe. Jedyne zastrzeżenie, niewskazane dla ludzi o wyjątkowo wielkich dłoniach bo mogą być po prostu za małe. Edytowane 30 Stycznia 2023 przez AdrianoPL83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur85 Napisano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2023 @AdrianoPL83 Te sqlab faktycznie fajne, tylko cena ponad 5 razy taka. Zastanawia mnie tylko jak jesteś w stanie sięgnąć do hamulca, w końcu montowane się chyba w tym samym miejscu co moje, możesz pokazać jak to u Ciebie wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianoPL83 Napisano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2023 Cena jest jaka jest ale nie żałuję wydania tych pieniędzy bo gripy są super. Sięgasz trzema palcami do manetki hamulca, układ grip,manetki przerzutki, hamulec, wszystko obok siebie. Rower w garażu jak będę miał chwilę to zrobię zdjęcie i podeślę na priv żeby tu nie zaśmiecać, chyba że założyciel tematu chciałby zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi