KRox Napisano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2023 Witam was zastanawiam sie nad jakimiś gripami do ok. 70zł i wpadły mi te w oko co o nich sądzicie? Warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2023 Dla jednego warto dla drugiego nie warto. Dla mnie osobiście meh - bo do złomiaka na las kupuję chińczyki do 20zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2023 Każdy lubi co innego. Ja bym w życiu tego nie założył. Raz że estetyka, dwa że guma. Niezmiennie polecam ESI. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRox Napisano 25 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2023 Posłucham sie waszych opini Dzięki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2023 Dla mnie istnieją dwa modele gripów. Jeśli się nie katuje ich, nie rzuca rowerem i nie przebija przez krzaczory, to najwygodniejsze są ESI. W moim przypadku ESI EXTRA, bo lubię grubiutkie (gripy, hehe). Ale dzieciakowi bym ich nie założył, bo szybko by się porozrywały. Te drugie, mocniejsze które polecam, to Race Face Half Nelson. One są synonimem słowa GRIP, bo kleją się do rączek jak szalone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2023 Bardzo długo ESI były u mnie nr 1. Kilka miesięcy temu "przesiadłem" się na Ergon GA3 i jestem bardzo zadowolony. Możesz też na nie zwrócić uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ropucha34 Napisano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2023 Szałowo te kolorki wyglądają Sam bym brał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letnieopony277 Napisano 7 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 A możecie polecić jakieś gripy na BMXy ze średniej półki cenowej? Szczerze mówiąc wolałbym gumowe, chociaż wiem, że opinie są podzielone w tym temacie. Tutaj bardziej zależy mi na czymś w stylu tych od Division. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danieckki Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 W stylu Division w cenie 3 dyszek masz na przykład gumowe Force https://www.mikesport.pl/force-chwyty-kierownicy-rowerowej-bmx-145-czarno-niebieskie-382082 te akurat niebieskie, ale są też w innych wariantach kolorystycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi