Electronite Napisano Piątek o 08:42 Napisano Piątek o 08:42 Ja po grudniowym strzale mam takie na brodzie. W sumie szyc powinienem ale olalem i teraz mi wlos nie rosnie. Cytuj
Turysta05 Napisano Piątek o 09:13 Napisano Piątek o 09:13 Kilka dni temu chciałem przejechać ukosem przez jakiś rowek, a był tak zarośnięty zielskiem, że nie zdawałem sobie sprawy jak jest głęboki. Rower zarył, a ja spadłem jak z konia! Prędkość zerowa, tylko się ubrudziłem. Człowiek ciągle się uczy🤭. @bzyk69 pokazałeś, że jeździsz takimi "moimi ścieżkami"😃, tylko ja obrałem inną strategię, wolę trochę przemęczyć na szerokich miękkich oponach po asfalcie (niewiele tego😉) aby potem odzyskać z nawiązką w terenie💪. Na tych napompowanych na kamień oponach marne szanse na lodzie🥴. To co nieco opisałem: https://www.forumrowerowe.org/topic/272595-budowa-dwukołowej-platformy-do-roweru-wskazówki-i-porady/?do=findComment&comment=2516907 Cytuj
smw44199 Napisano Piątek o 10:15 Napisano Piątek o 10:15 To ja w takich warunkach jeżdżę z kolcami i jest jeszcze bezpieczniej. Druga sprawa, że jechałem tej zimy może z 4x z kolcami. W przyszłą zimę pewnie nie będą potrzebne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi