adas651 Napisano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2023 Sztyca Reverb Stealth B1 Czy w głowicy jest jakaś uszczelka od drugiej strony z tego zdjęcia? Problem polega na tym, że sztyca zapowietrza sie po kilku ugięciach, dodatkowo rob się podciśnienie i nie moge spuścić całego ciśnienia przed rozkręcaniem. Poł roku temu mialem z tą sztycą wypadek po którym sie zapadła i uszkodziła się uszczelka w korku(tym ze zdjęcia) oraz ala'seger trzymający ją. olej ze sztycy wlał mi sie do suportu. seger i uszczelki udało mi sie dokupić(niebiesko-zielona i czarna szersza z kołnierzem ), ale nie pamietam czy wyjmowałem wszystkie czy tylko te 2 co wymienilem W zestawie servicekit były też uszczelki i podkładki do innych Reverbów Jak mam założone tylko te 2 uszczlelki reverb po zalaniu i napompowaniu działa ale po kilku ugieciach sie zapowietrza. Założony nowy serwis kit z wszystkimi oringami i Nowe IFP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkxtr Napisano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2023 (edytowane) Wewnątrz jest tylko ta zielona uszczelka widoczna na zdjęciu. Pod klipsem jest plastik z kołnierzem. Od drugiej strony jest jeden szeroki, bądź dwa mniejsze gumowe walce. Od zewnątrz jest o-ring. Zielona uszczelka wargowa musi być zorientowana w odpowiednim kierunku. Edytowane 24 Stycznia 2023 przez Punkxtr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adas651 Napisano 24 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2023 o właśnie o te gumowe walce od tyłu mi chodzi, bo jest tam miejsce na coś i nie wiem czy to niebieskie(na shafcie aluminiowa anodowana czesc z oringiem i backupringiem) powinno sie zaprzec o te walce? Czy dotykać do korka? Czy te walce mają tam luzem latać? nie ma co tam przytrzymać mam jeden cienki, ale jest troch poszarpany i jeden grubszy nowy z servickitu od innego reverba (chyba a1). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi