Aleks723 Napisano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 Siema, szuka roweru hardtail do 5-6k. Zastanawiam się nad Dartmoorem Primal Evo, może jakiś Trek albo Ghost, w sumie sam nie wiem. Wybór na rynku jest tak ogromny. Jeśli macie jakie rowery lub możecie polecić w tej półce cenowej to chętnie zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enadxx Napisano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 (edytowane) Podaj trochę więcej szczegółów. W jakim terenie jeździsz? Jaki masz obecnie rower? Czego oczekujesz od roweru? W jaki rozmiar celujesz, jaki masz wzrost. Ciężko doradzić jak sie nie wie co byś potrzebował. Edytowane 23 Stycznia 2023 przez Enadxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks723 Napisano 23 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 Chce zjeżdżać, podjeżdżać, skakać i jeździć po lesie. Mam 177cm wzrostu. Amor powietrzy najlepiej ze 130mm skoku albo więcej, kaseta 1x10, 1x11. Koło wolałbym 29" ale 27,5" też może być. Lżejszy = lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enadxx Napisano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 Budżet do naciągnięcia, czy 6k zł to jest maks? Celujesz w nowy sprzęt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks723 Napisano 23 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 Do naciągnięcia 3-4stowki. Tak chcę coś nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enadxx Napisano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 (edytowane) Zamaist hardtail, może full? Marin rift zone 1. (W podstawowej wersji) Jak będzie kasa to dorzucić myk myk. https://hadronsport.com/rower-marin-rift-zone-1-l-grafitowy.html Edytowane 23 Stycznia 2023 przez Enadxx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks723 Napisano 23 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 Dzięki, a co myślisz o Dartmoor blackbird intro, bos wumie cena podobna https://www.rowertour.com/p/252661/rower-dartmoor-blackbird-intro-27.5-grafit#rozmiar-xl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enadxx Napisano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 (edytowane) Nie wiem gdzie jeździsz. Ale blackbird to bardziej enduro niż trail. Tani full z dartmoor to zerknij na podstawową wersje bluebird. https://velo.pl/gorskie/gorskie-zawieszone/trail-29-fs/dartmoor/bluebird-evo-29-1 Edytowane 23 Stycznia 2023 przez Enadxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2023 Bluebird/Blackbird lepiej wytrzyma skakanie, bo to sprzęt, który został do niego zaprojektowany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi