Tomq159 Napisano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 Czołem. W internecie mało rzeczowych opinii na temat przedmiotowego modelu. Czy są tutaj użytkownicy tego modelu jak i poprzednich roczników i mogą się wypowiedzieć co do konstrukcji i opinii z jazdy? Obecnie posiadam Raga+2 z 2020 i zastanawiam się nad zmianą na wspomniany w temacie model. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 Żeby się zastanawiać nad wymianą musisz mieć ku temu powody, coś ci musi w obecnym rowerze przeszkadzać albo potrzebujesz czegoś czego obecny nie ma Ty natomiast zastanawiasz się czy wydać pieniądze dla zmiany znaczka na ramie (i to w obrębie jednej firmy) bo rowery są identyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernorator Napisano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 koła bym zmienił, za 1400-1800pln jakieś DT Swiss ~1600g zamiast fabrycznej plasteliny 2kg+ może hydraulikę, klamki GRX, tylna przerzutka, hamulce z olx'a 1200+400+400, linki przewody hydrauliczne 300 + samemu 0pln albo robota w serwisie (nie wiem ile bo nie korzystam) Zmiana roweru bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomq159 Napisano 23 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 4 godziny temu, Mihau_ napisał: Żeby się zastanawiać nad wymianą musisz mieć ku temu powody, coś ci musi w obecnym rowerze przeszkadzać albo potrzebujesz czegoś czego obecny nie ma Ty natomiast zastanawiasz się czy wydać pieniądze dla zmiany znaczka na ramie (i to w obrębie jednej firmy) bo rowery są identyczne Chcę zmienić z powodu większej ilości punktów mocowań pod torby, a szczególnie widelec i dolna rura + estetyczna kwestia ukrytych kabli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi