Tomq159 Napisano 23 Stycznia 2023 Napisano 23 Stycznia 2023 Czołem. W internecie mało rzeczowych opinii na temat przedmiotowego modelu. Czy są tutaj użytkownicy tego modelu jak i poprzednich roczników i mogą się wypowiedzieć co do konstrukcji i opinii z jazdy? Obecnie posiadam Raga+2 z 2020 i zastanawiam się nad zmianą na wspomniany w temacie model. Pozdrawiam Cytuj
Mihau_ Napisano 23 Stycznia 2023 Napisano 23 Stycznia 2023 Żeby się zastanawiać nad wymianą musisz mieć ku temu powody, coś ci musi w obecnym rowerze przeszkadzać albo potrzebujesz czegoś czego obecny nie ma Ty natomiast zastanawiasz się czy wydać pieniądze dla zmiany znaczka na ramie (i to w obrębie jednej firmy) bo rowery są identyczne Cytuj
ernorator Napisano 23 Stycznia 2023 Napisano 23 Stycznia 2023 koła bym zmienił, za 1400-1800pln jakieś DT Swiss ~1600g zamiast fabrycznej plasteliny 2kg+ może hydraulikę, klamki GRX, tylna przerzutka, hamulce z olx'a 1200+400+400, linki przewody hydrauliczne 300 + samemu 0pln albo robota w serwisie (nie wiem ile bo nie korzystam) Zmiana roweru bez sensu Cytuj
Tomq159 Napisano 23 Stycznia 2023 Autor Napisano 23 Stycznia 2023 4 godziny temu, Mihau_ napisał: Żeby się zastanawiać nad wymianą musisz mieć ku temu powody, coś ci musi w obecnym rowerze przeszkadzać albo potrzebujesz czegoś czego obecny nie ma Ty natomiast zastanawiasz się czy wydać pieniądze dla zmiany znaczka na ramie (i to w obrębie jednej firmy) bo rowery są identyczne Chcę zmienić z powodu większej ilości punktów mocowań pod torby, a szczególnie widelec i dolna rura + estetyczna kwestia ukrytych kabli. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi