Michal2008 Napisano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 Cześć, Poszukuję mini pompki, która wejdzie mi do torby podsiodłowej topeak aero wedge pack medium. Może, ktoś posiada taki zestaw i jest w stanie coś doradzić? aktualnie na oku mam lezyne sport drive HV. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tikey Napisano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 BETO SZOSA 120PSI PRESTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 Beto odradzam Z tych co znam i używałem LEZYNE CNC Pocket Drive Mini Pompka 76g/160 PSI BLACKBURN AIRSTIK SL HP 160psi MiniPompka 60g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 Lezyne Pocket Drive. HV lub HP, w zależności od potrzeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 Mam tego w/w Blackburn Airstick. Jest naprawdę mini a do tego działa. Ogarnia 7bar w 28C. Oczywiście jeśli ktoś jest cierpliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 topeak ninja p i ładujesz do sztycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal2008 Napisano 23 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 26 minut temu, KNKS napisał: Mam tego w/w Blackburn Airstick. Jest naprawdę mini a do tego działa. Ogarnia 7bar w 28C. Oczywiście jeśli ktoś jest cierpliwy. a jest wersja HV do MTB?, bo jakoś nie widzę... w sumie cena podobna do lezyne sport drive HV... 21 minut temu, Mihau_ napisał: topeak ninja p i ładujesz do sztycy nie głupie 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 Mam ją od chyba 3 sezonów i jest bardzo spoko, choć jeśli mowa o rowerze mtb to trochę trzeba będzie się namachać, nawet takie "większe trochę". U mnie generalnie sytuacja wygląda następująco - mam jakąś tanią pompkę co2 z jednym nabojem w kieszonce a tą awaryjnie jakby coś poszło nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 @Michal2008 Moim zdaniem Blackburn nie nadaje się do MTB. Chyba że masz baaaardzo dużo czasu. Jej zaleta jest niewielki rozmiar i porządne wykonanie. Do mtb mam Lezyne SportDrive HP, tyle tylko że ona ląduje w kieszonce. Ma cos około 17cm długości, czyli nie można nazwać jej małą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 @KNKS po co do MTB kupiłeś HP? HV jest mniejsza i przeznaczona właśnie do takich ciśnień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 Pod siodełko to jedynie nabój. Już lepiej coś przy bidonie przymocować o nieco większej pojemności. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 Kolejny głos za Topeak Ninja - może i trzeba się ostro namachać, ale nie używam tego regularnie Zaletą jest niewidzialność ninja 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 15 minut temu, ChuChu napisał: @KNKS po co do MTB kupiłeś HP? HV jest mniejsza i przeznaczona właśnie do takich ciśnień. Kupiłem ta dedykowaną do mtb, czyli HV. Sorry, mój błąd 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal2008 Napisano 23 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 Godzinę temu, KNKS napisał: Ma cos około 17cm długości możesz dokładnie zmierzyć jaką ma długość jak jest złożona? Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 Oczywiście, jak tylko wrócę z pracy do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 @Michal2008, swego czasu jak bujałem się ze wspomnianą przez ciebie podsiodłówką i na dętkach, to miałem dwa setupy. Pompka, to Lezyne Sport Drive HV. Nowa edycja Lezyne Pocket Drive HV jest krótsza. Teraz ją bym brał. No ale obecna cały czas działa Setup1: Setup2: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 6 godzin temu, Michal2008 napisał: możesz dokładnie zmierzyć jaką ma długość jak jest złożona? Z góry dzięki. Z gumowymi zaślepkami po dwóch końcach pompka mierzy 187mm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 1 godzinę temu, CoolBreezeOne napisał: @Michal2008, swego czasu jak bujałem się ze wspomnianą przez ciebie podsiodłówką i na dętkach, to miałem dwa setupy. Pompka, to Lezyne Sport Drive HV. Nowa edycja Lezyne Pocket Drive HV jest krótsza. Teraz ją bym brał. No ale obecna cały czas działa Setup1: Setup2: Zapytam z ciekawości. Po co Ci szczypce do spinki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 Byłem młody i... Miałem epizod, że jeździłem z podsiodłówką z naturalną potrzebą jej zapchania. Łańcuch miałem na spinę, więc była to oczywista oczywistość, że szczypce trzeba mieć ze sobą. A teraz..., to już inne klimaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 No spinkę to i ja ma, no ale po co szczypce? Jak strzeli spinka, to wymieniasz spinkę. Jak strzeli obok, to rozkuwasz i spinasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 @ChuChu, czytaj uważnie W temacie małej/mikro pompki HV do podsiodłówki, to moim typem będzie Lezyne Pocket Drive HV. @Michal2008 rozważałeś opcję z CO2? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mandoleran Napisano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 Jak już wrzucamy swoje sety, to i ja wrzucę Pompka to Lezyne Pocket Drve HV Wszystko wchodzi bez najmniejszego problema do nowo zakupionej podsiodłówki i jeszcze jest mały zapas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 @Mandoleran co to za srebrne coś obok mleczka? Szpikulec do łatania Tubeless? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mandoleran Napisano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 Teraz czuję się wybitnie nieprzygotowany wychodząc z domu xd *pompka w sztycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi