Gość AniaJM Napisano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2023 Dobry wieczor. Jestem bardzo zla bo wczoraj wjechała mi pod koła na ściezce jakas starsza babcia. Wywaliłam sie i mam dziure w nowych spodniach. Babcia powiedziała że ma juz 75 lat i zle widzi i słyszy. Moje pytaniebedzie takie czy starsze ludzie po 50ntce nie powinny być badane przez lekarza jak kierowcy samochodow? A może by jakies podpisy zebrac i petycje napisac do posłow w Warszawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_288 Napisano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2023 Lepiej aby za kierowców seniorów się zabrali, bardzo dużo jeździ choć ledwo chodzić umie. Niestety taka prawda że ten kraj nie jest dla seniorów, komunikacja miejska kosztuje bardzo dużo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kettler Napisano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2023 (edytowane) He he starsi ludzie po 50-tce 🙀 Mają jeszcze 15 lat pracy przed sobą 😕 Edytowane 21 Stycznia 2023 przez Kettler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2023 A mojepytaniebedzietakie czy Ania umi pisać po polska? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 21 Stycznia 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2023 Polska język trudna język, jak widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkxtr Napisano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2023 Ba, na rowerze. Wyobraź sobie, że oni (starcy po 50tce) wychodzą też sami z domu jakby wciąż mieli 40. Moim zdaniem po 50tce odbierać staruchom obligatoryjnie jednoślady. Niejeden kitra takie na bezczela w piwnicy, szopie. Można później je sprzedawać albo serwisować i udostępniać ludziom na zasadzie miejskiego roweru. Skończysz lat 40, ustawowo nie możesz wyjść z domu bez ogarniętego 20 latka albo taki mandat, żeby się ze***li (pewnie w tym wieku i tak się to już robi bezwiednie, za rok się dowiem to napiszę) to się nauczą. Po 30tce zakaz sexu, bo w podeszłym wieku musi to wyglądać obrzydliwie. A jak skończysz 10 lat - tak jak Ty, co sugeruje składnia i wyłuszczony problem - jest na szczęście jeszcze ustawowo kilka klas do skończenia. Choć może warto byłoby się zastanowić, czy dla niektórych ananasów nauka nie powinna być dłuższa. Sam chętnie podpiszę petycję. No i pozdrowienia dla babci, że mając 75 lat wciąż na dwóch kółkach. Może w jej wieku inaczej spojrzysz na świat 😉 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2023 Ja bym był za tym żeby zabronić durnych postów na forum. Może jakas petycja do posłów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 22 Stycznia 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2023 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi