Artur_87 Napisano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2023 Witam wszystkich, przychodzę z prośbą: poleci ktoś jakiś sprawdzony licznik rowerowy z podświetleniem ciągłym do ok 100zł? Obecnie mam taki licznik kupiony w Biedronce za niecałe 20zł i do moich potrzeb wystarcza w zupełności, ale że ma już chyba z 7 lat to coraz częściej przyciski nie reagują na wciśnięcia. Przez co denerwuje mnie i chcę go wymienić. Z wymagań: podświetlenie (cały czas podczas jazdy) fajnie jakby był zasilany z baterii cr2032 Przewodowy/bezprzewodowy to bez znaczenia. Podświetlenie chcę mieć bo 70% tras śmigam wieczorami. Czy ma ktoś coś sprawdzonego w podanym budżecie? Z góry dzięki za pomoc pozdrooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2023 Chińczyki sygnowane marką Bogeer lub Manburen. Podświetlenie Bogeer miał lepsze ale nie potrafię powiedzieć czy to kwestia modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur_87 Napisano 22 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2023 takie coś https://pl.aliexpress.com/item/32772075381.html podświetlenie działa cały czas podczas jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2023 Jak się podświetlenie włączy to działa cały czas i wygląda jak na tych dwóch pierwszych zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi