KRox Napisano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2023 Witam będę zakładał hamulec hydrauliczny i takie pytanie czy będę mógł obrócić kierownice o 360 stopni? (Mam na myśli to aby przewód hamulca się nie łamał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2023 Jak zostawisz odpowiedni zapas, to będziesz mógł. Przewód hamulcowy jest dużo bardziej elastyczny niż pancerz, ale jak raz przekroczysz granicę, to po prostu się załamie i pęknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2023 Możesz puścić kabel przez "kapsel" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek.B Napisano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2023 @RabbitHood zapewne chodzi o tylny hamulec Chyba, że też przód to wtedy przez kapsel. Ja u siebie mam, o ile pamiętam w ogóle nie skracany shimano, czyli fabryczne 170 cm i mam owinięty raz dookoła tak, że jest zapas na 2 bary, czy whipy w prawo i w lewo, a przy okazji w niczym to nie przeszkadza: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi