Matek_bombowiec Napisano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2023 https://pl.aliexpress.com/item/4001360858346.html?spm=a2g0o.cart.0.0.2953452c3fJm4J&mp=1&gatewayAdapt=glo2pol Myślicie że te korby wytrzymają w dirtówce? (nie jestm na jakimś mega zaawansowanym poziomie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2023 Ileś na pewno. Złe nie są, ale do dirtówki są specjalne korby. Nawet przeciętna korba Shimano mogłaby być za słaba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_288 Napisano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2023 Ja jednak brałbym używane deorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek_bombowiec Napisano 20 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2023 no tak tylko ,że tutaj cena wchodzi w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2023 Mam tę korbę i złego słowa nie mogę powiedzieć. Jednak nie jest używana w takich warunkach w jakich Ty chcesz używać. Jeśli cena ma znaczenie i chcesz zawierzyć swoje zdrowie w chińską korbę, to już Twój wybór. Ja bym o dirtu kupił coś dedykowanego i sprawdzonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2023 (edytowane) Używam 3 szt w ścieżkowcach + żona w takim a'la XC i świetne korby to są. Niemniej jednak jeśli rower upadnie z 2m korbą na beton to raczej się to połamie niż pognie (wygląda na jakiś twardy/kruchy stop alu, nie zdziwiłbym się bardzo gdyby to był odlew ZnAlowy). Edytowane 20 Stycznia 2023 przez Dokumosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek_bombowiec Napisano 21 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2023 Ok dzięki jednak chyba rzeczywiscie wezmę deore FC - m6100 bezpieczniej będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2023 Prawidłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi