szymon43 Napisano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2023 Szukam taśmę do systemu tubeless jak i do dętki, co polecacie. Zastanawiam się pomiędzy gorilla i trezado. Chce aby przy wyciąganiu koła się nie odczepiła i jaką szerokość taśmy wybrać. Rama koła ma szerokość około 24-24,5mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kettler Napisano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2023 Jak do MTB to jakakolwiek byle nie za szeroką aby nie zachodziła zbytnio na boki bo tam mają być ścianki opony. Kupiłem Trezado i odesłałem po taką samą miałem oryginalną w kole i nie trzymała (słaby klej i strasznie sztywna) Kupiłem za grosze na tasmy.pl dwa rodzaje (jedna elektryczna druga jakaś inna), dwie szerokości (do różnych kół) i trzymają już rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi