Roam Napisano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2023 Witam , mam korbę ProWheel 2x11 o stopniowaniu 44-32 , chciałbym wymienić tarczę 44 na 46 , mocowanie bcd 110 4-śruby , jeśli kupię tarczę shimano o takim samym rozstawie bcd to będzie pasować? Chyba że innego producenta proponujecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2023 Musisz przyjrzeć się czy kształt zębatki będzie pasował. Chodzi o ramiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roam Napisano 19 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2023 Zakupiłem nową korbę 2x11 i okazuje się że oś korby jest krótsza o centymetr od starej korby , myślałem że jest to znormalizowane bo nie widziałem w opisie podawanej dlugosci, jak to jest z tymi wymiarami osi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolek Napisano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2023 Napisz więcej szczegółów, jaką korbę? Model? Może kwestia podkładek suportu Ht2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roam Napisano 19 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2023 Stara korba jakas proweel a nowa grx600 bez podkładek obie różnią się ok. 1cm , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolek Napisano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2023 W jakim rowerze to montujesz? Szerokość mufy suportu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roam Napisano 19 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2023 Rower czy suport nie ma tu znaczenia bo pytałem o coś innego. Pytam jak to jest ze są różne dlugosci osi korb a nigdzie przed zakupem nie można doczytać ile wynosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2023 Jak nie ma znaczenia, to po co pytasz? Podaj dokładny model starej korby. Dobiłeś nową korbę do suportu od strony napędu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi